Pünkösdi Fesztivál Gencsapáti
2018. május 18-21.

Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb zenei és gasztronómiai fesztiválja:

ŐRÜLETES PÜNKÖSDI KIRÁLYSÁG!

A Szombathely-közeli helyszínen megrendezett pünkösdi esemény évről évre népszerűbb: a várost szórakoztató szabadidős rendezvényből tízezreket vonzó zenei fesztivállá és gasztronómiai találkozójává nőtte ki magát.
Az elmúlt években a rendezvényen fellépő népszerű előadókon kívül a nagyszerű közönségünknek (NEKTEK <3) köszönhetjük a fergeteges Pünkösdi Fesztivált.
Idén is a legnagyobb nevek a lineup-ban! Az ország legkedveltebb előadói egy helyen a 4 napos, hatalmas szabadtéri buliban: Bagossy Brother Company, Rúzsa Magdi, Ocho Macho, Unikum, Margaret Island, Edda, Punnany Massif, DJ Dominique, Master Blaster, Groove Coverage, Happy Gang, Peat Jr x, Fernando feat. Shella, Erős vs Spigiboy, Republic, Road, Tankcsapda, Rico Miss Mood, Bárány Attila, Katapult DJ, Szecsei, PIXA, Ismerős Arcok, Lord és még sokan mások.
Ebben az évben a fentebb említett nagy kedvencek fellépésén túl az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy helyszínt biztosíthatunk egy igazán különleges eseménynek: a Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes szervezésében évek óta nagy sikerrel futó “Gencsi Söprű” Néptáncfesztiválnak is.
A koncerteket kísérő gasztronómiai felhozatal is hasonlóan színes, innen senki nem távozik éhesen, és a Borsodi-nak köszönhetően szomjasan sem!

Nagyon várunk! Reméljük, veled is találkozunk nemsokára!